Με αφορμή την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λαμία, ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε σχόλια στο Facebook κατά του πρωθυπουργού τα οποία συζητήθηκαν στα social media. 

Συγκεκριμένα, ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!», Σπύρος Λάμπου σε ανάρτησή του αναφέρθηκε σε όσους θα παρευρεθούν στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία… Για να δούμε ποιοι θα είναι στο θέατρο; Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε! Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετά το έγκλημα των Τεμπών! Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά, υπάρχει το δημαρχείο κ.λπ.! Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία! Για να δούμε… Για να ξέρουμε ντε!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ανάρτηση 1
Ανάρτηση 1

Κάτω από την ανάρτηση ο κ. Γκλέτσος σχολίασε: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;».

Σχόλιο Γκλέτσου
Σχόλιο Γκλέτσου

Σημειώνεται πως αφού κυκλοφόρησαν τα σχόλια και έγιναν θέμα συζήτησης, η συγκεκριμένη ανάρτηση φαίνεται πως κατέβηκε, ωστόσο, ο Απόστολος Γκλέτσος συνέχισε την… κόντρα σε προσωπική του ανάρτηση γράφοντας: «… Κούλη, την συνέντευξη στον Σταύρο, εγώ να την έδινα για  σένα, δεν θα  μπορούσα να σε καταστρέψω τόσο … ΜΠΡΑΒΟ».

Γκλέτσος Facebook

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *