Συνηθίσαμε. Συνηθίσαμε πολλά πράγματα. Πάρα πολλά. Συνηθίσαμε τις άγριες εικόνες. Δίπλα μας, γύρω μας, πίσω μας , μπροστά μας , πλάι μας. Συνηθίσαμε τον Θάνατο. Συνηθίσαμε την εικόνα του. Τι είμαστε ; Τι γίναμε; Μη γίνουμε ! Μην προφτάσουμε.. Μην προλάβουμε. Μη συνηθίσουμε. Μη συνηθίσουμε.

(Απόσπασμα με τη φωνή του Θάνου Ανεστόπουλου σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις στο Παλλάς στις 14 | 05 | 2016 όπως αυτό αποτυπώθηκε σε video στο κανάλι του Kostas Kavvadias) Το αφιερώνουμε στην μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη, τα ξημερώματα της Άνοιξης του 2023.

Ηχογράφηση, Μίξη, Κάμερα | Παντελής Νικηφόρος Σκηνοθεσία, Μοντάζ, Κάμερα | Πάνος Ηλιόπουλος Διασκευή | Μαρία Παπαγεωργίου Ευχαριστούμε την Ράνια, την Ελένη και τον Γαβριήλ για τη φιλοξενία. Στίχοι: Παντελής Ροδοστόγλου Μουσική: Διάφανα Κρίνα Γλείφω το οξύ απ’ τις ρωγμές των χειλιών σου και προσπαθώ να σου απαλύνω τον πόνο.

Τα χρόνια που περάσανε μ’ αφήσανε μόνο να ψάχνω την πνοή μου στον νεκρό εαυτό σου. Ζητάω βοήθεια από ανήμπορα χέρια που ριγούν στην αγάπη και τον τρόμο.

Πήρες λάθος τον δικό μου δρόμο και ψάχνεις το φως μου σε σβησμένα αστέρια. Η απουσία σου μ’ εξουθενώνει και δεν μπορώ να συνηθίσω.

Νιώθω να προχωράω μπροστά μα πάντα φτάνω πίσω. Κι αυτή η αλήθεια με σκοτώνει. Σβήνω τα ίχνη από τα ψέματά μας παραπατάω στη σιωπή.

Έγινε η απώλεια συνήθειά μας κι ο έρωτας μια άρρωστη κραυγή.

Subscribe on Maria’s Papageorgiou official YouTube channel here:

https://bit.ly/MariaPapageorgiou_YT Get involved with Maria Papageorgiou:

Official website: https://mariapapageorgiou.com/

Facebook: https://m.facebook.com/mariapapageorg…

Instagram: https://www.instagram.com/mariapapage…

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3WQuw…

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *