«Την Τετάρτη 8 Μάρτη σταματάμε τη δουλειά από τις 12 μ. ως τις 4 μ.μ. και παίρνουμε μέρος στις συγκεντρώσεις γιατί δεν ανεχόμαστε να πεθαίνουμε στα μέσα μεταφοράς, στους χώρους δουλειάς, να καιγόμαστε απ’ τις φωτιές, να πνιγόμαστε από τις πλημμύρες. Να κινδυνεύουμε στη μετακίνησή μας στις δουλειές μας, να κινδυνεύουν τα παιδιά μας στη μετακίνησή τους στα σχολεία και στις σχολικές εκδρομές!», σημειώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας για την 4ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε.
Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν στη Χαλκίδα, στη 1 μ.μ., πίσω από τα Δικαστήρια και στο Αλιβέρι την ίδια ώρα, στο άγαλμα Λιγνιτωρύχου.
Ακόμα τονίζει ότι «η οδύνη και η οργή μας θα γίνει οργάνωση και αγώνας για να υπερασπιστούμε τις ζωές μας!
Καλούμε τα Εργατικά Σωματεία και τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην 4ωρη στάση εργασίας και να πάρουν μέρος μαζικά στις συγκεντρώσεις στη Χαλκίδα και στο Αλιβέρι.
Καλούμε τους Συλλόγους των Επαγγελματιών, τους Συλλόγους Γονέων, τα Μαθητικά Συμβούλια και τους Φοιτητικούς Συλλόγους να μπούνε μπροστά. Με συνελεύσεις, κλείσιμο μαγαζιών, αποχές και καταλήψεις να δώσουν βροντερό «παρών» στις συγκεντρώσεις υπεράσπισης της ζωής μας!
Διεκδικώντας ουσιαστικά μέτρα πρόληψης και προστασίας της ζωής και της περιουσίας, σύγχρονες, φτηνές και ασφαλείς συγκοινωνίες, ζωή και δικαιώματα με κριτήριο τις σύγχρονες δυνατότητες και ανάγκες».

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *