Ανακλήθηκαν οι απολύσεις των έξι εργολαβικών εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ, με την άμεση και δυναμική παρέμβαση των συναδέλφων και των Σωματείων τους να φέρνει για μία ακόμη φορά αποτέλεσμα και να δείχνει το δρόμο για συνέχιση του μεγαλειώδη αγώνα που δίνουν τρία χρόνια τώρα.

Συγκεκριμένα, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, η διεύθυνση του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα ενημέρωσε το Σωματείο ότι ο εργολάβος της ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ ανακάλεσε τις απολύσεις και οι έξι συνάδελφοί τους θα προσέλθουν κανονικά για δουλειά την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό ακυρώνονται οι δυναμικές κινητοποιήσεις με τετράωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στον κόμβο του Μαρτίνου που είχαν προαναγγείλει το επιχειρησιακό Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας και το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας για την ερχόμενη Δευτέρα 28 Νοέμβρη.

«Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι ένα ακόμη παράδειγμα της δύναμης που έχουν εργαζόμενοι στα χέρια τους. Είναι αποτέλεσμα της άμεσης απάντησης που δόθηκε με την προκήρυξη δυναμικών κινητοποιήσεων, της ενότητας των εργαζομένων και της συσπείρωσης στα Σωματεία τους, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον αγώνα που δίνουμε τρία χρόνια τώρα και μας έχουμε καταφέρει να είμαστε ακόμη όρθιοι, μέσα στις εργασίες και τα σπίτια μας», δηλώνει ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, γραμματέας το Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας και προσθέτει:

«Έτσι θα συνεχίσουμε, ενωμένοι και με αποφασιστικότητα θα δώσουμε τη μάχη μέχρι το τέλος. Για την ενιαία επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ, τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά μας».

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *