Τελικά ..για όλα υπάρχει τρόπος και η “κατάλληλη” στιγμή… αρκεί να αφουγκραστούμε την “κατάσταση” εντός αλλά και εκτός….

Λέξεις που γράφτηκαν σήμερα το πρωί ,καθώς ετοίμαζα το πρόγραμμα για την σύναξη μας στους Δελφούς …

Να βρίσκουμε τακτικά ευκαιρίες για να απομακρυνόμαστε από τον ξέφρενο ρυθμό και το θόρυβο του κόσμου. Ακόμη και ένα σύντομο διάλειμμα αρκεί για να ανανεωθούμε και να επανασυνδεθούμε με τη Φωνή που αγαπάμε με όλη μας τη καρδιά, τη Φωνή που εμπιστευόμαστε πάνω απ’όλους και από όλα .

Όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να αποξενωθεί ή να αποσυνδεθεί από τη Φωνή αυτή, αισθανόμαστε ανασφαλείς και φοβισμένοι, χωρίς να ξέρουμε γιατί. Γινόμαστε σαν το βρέφος που το τραβούν από την αγκαλιά της μητέρας του: χαμένοι και μπερδεμένοι. Βάλτε τη Φωνή σε πρώτη προτεραιότητα, ένα πολύτιμο φίλο που δε χάνεται. Αν δεν μπορείτε να ακούσετε τη Φωνή, είναι απλά μια ένδειξη ότι πρέπει για λίγο να ησυχάσετε και να παραμείνετε ακίνητοι, έως ότου εντοπίσετε ξανά αυτή την εσωτερική πηγή καθοδήγησης και κατεύθυνσης.

Για το 2ο Συμπόσιο /Reatreat “Ευ ζην” των Δελφών στο https://www.eccd.gr/ και μετά από αιτήματα αναζητητών που δεν έχουν την δυνατότητα να είναι μαζί μας όλο το 3ημερο

Επιλέγεις ημέρα στο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στο www.evzindelfon.gr

Μέρες αφιερωμένες σε εσένα και στο δικό σου “ΕΥ ΖΗΝ”

Πληροφορίες/ Δήλωση Συμμετοχής

📧 info@evzindelfon.gr ☎ +306939367541

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *