Απορρίπτουμε τις παγίδες των προγραμμάτων φτώχειας και ανεργίας. Θέλουμε δουλειά, καμίνια μηχανές να ανάψουνε ξανά», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα σωματεία τους, με την παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΥΠΑ στην Αθήνα.

Την αντιπροσωπεία των εργαζομένων και των σωματείων της ΛΑΡΚΟ, υποδέχτηκαν εκπρόσωποι σωματείων της Αττικής, όπως ο Γιώργος Στεφανάκης, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού και Ταχυμεταφορών, η Ντίνα Γκογκακη, πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας  και ο Θανάσης Γκώγκος, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΥΠΑ.

Επίσης στην κινητοποίηση παρευρέθηκαν η Λιάνα Κορομπίλη, δημοτική σύμβουλος Αλίμου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αντιπροσωπεία της Ομάδας Γυναικών Αλίμου (ΟΓΕ) και του Σωματείου Συνταξιούχων Αγίου Δημητρίου – Αλίμου.

Εκ μέρους των σωματείων και των εργαζομένων, ο Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του σωματείου της ΛΑΡΚΟ στο εργοστάσιο της Λάρυμνας, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των συνδικάτων και των φορέων που βρίσκονται στο πλευρό τους για να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, τονίζοντας ότι ο δίκαιος αγώνας της ΛΑΡΚΟ συνεχίζεται, με επόμενο μεγάλο σταθμό την απεργία και τη συγκέντρωση αλληλεγγύης με τον Γιώργο Νταλάρα και τη Φωτεινή Βελεσιώτου, αύριο Τετάρτη 17 Απρίλη, στις 12.30 το μεσημέρι, στην παραλία της Λάρυμνας.

Οι εργαζόμενοι και τα σωματεία τους καταγγέλλουν τα προγράμματα φτώχειας και ανεργίας, τις άθλιες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης να τους πετάξει έξω από τη ΛΑΡΚΟ και τη στάση της ΔΥΠΑ να εγκρίνει δια περιφοράς τα προγράμματα, πριν καν απολυθούν οι εργαζόμενοι. 

Την απόρριψη των προγραμμάτων φτώχειας και ανεργίας από τους εργαζόμενους, μετέφερε η  αντιπροσωπεία των σωματείων στη συνάντηση που είχε με στελέχη της ΔΥΠΑ, ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Πολίτης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, τα στελέχη της ΔΥΠΑ, δεν έδωσαν καμιά συγκεκριμένη απάντηση, επιβεβαιώνοντας ότι απλώς εκτελούν κυβερνητικές εντολές.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *