Με Αναφορά που κατέθεσα προς την Υπουργό Εσωτερικών, κα Κεραμέως, έφερα άμεσα στη Βουλή την Ανακοίνωση – Καταγγελία του «Συλλόγου Υπαλλήλων της ΠΕ Βοιωτίας» (ΣΥΒΕΠ) για τη δραματική υποστελέχωση των υπηρεσιών της ΠΕ Βοιωτίας και την άμεση ανάγκη για μαζικές προσλήψεις.

📍 Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι η σοβαρή έλλειψη προσωπικού (μόλις το 44% των υπαλλήλων απέμεινε σε σχέση με το 2010…) έχει σαν αποτέλεσμα να υπολειτουργούν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Βοιωτία, να ταλαιπωρούνται οι πολίτες, αλλά και οι ελάχιστοι εργαζόμενοι να βιώνουν καθημερινά την πίεση από το βάρος των πολλαπλών καθηκόντων. Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο το 2024, αφού λόγω των συνταξιοδοτήσεων, από τους 110 υπαλλήλους θα μείνουν μόλις 84!

📍 Αν δεν δρομολογηθούν άμεσα τις απαραίτητες προσλήψεις, οι συνέπειες θα είναι μεγάλες. Οι καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερες, ενώ σύντομα θα καταργηθούν οι υπηρεσίες με έδρα τη Θήβα, αλλά και η κτηνιατρική υπηρεσία στο Σχηματάρι. Επιπλέον, θα οδηγηθούμε σε πλημμελή ή και ανύπαρκτη λειτουργία των ελεγκτικών μηχανισμών, με συνέπεια σοβαρούς κινδύνους για την υγεία, την ασφάλεια και την οικονομική δραστηριότητα των συμπολιτών μας…

✊️ Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώνει τη φωνή του με τους εργαζόμενους και καλεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη να εγκαταλείψει τα σχέδιά της για υποκατάσταση και σταδιακή ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών στις Περιφέρειες, μέσω των «Αναπτυξιακών Οργανισμών» και των συμβάσεων «υποστήριξης» σε εργολάβους, όπως ήδη επιχειρείται στη Βοιωτία. Μαζικές προσλήψεις τώρα!

🖇 Η Αναφορά διαθέσιμη εδώ:

https://drive.google.com/…/1cnbIQrDXRGxB6QRh2SG…/view…

.

.

#Βοιωτία#Λιβαδειά#Θήβα#Ορχομενός#Αλίαρτος#Τανάγρα#Δίστομο#Αράχωβα#Αντίκυρα#Θεσπιές#Δερβενοχώρια#Πύλη#Σχηματάρι#Οινόφυτα#Άρμα#Κυριάκι#Δαύλεια#Καπαρέλλι#Χαιρώνεια#Αλυκή#Υποστελέχωση

#Προσλήψεις#Σύλλογος_Υπαλλήλων_ΠΕ_Βοιωτίας#Περιφέρεια_Στερεάς_Ελλάδας

#ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ#Γιώτα_Πούλου#yotapoulou

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *