Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και ξεκινούν εργασίες αναβάθμισης του διυλιστηρίου Άμφισσας, μίας παρέμβασης με πολλαπλά οφέλη για το Δήμο Δελφών που αφορούν στη βελτίωση του ελέγχου και της διαχείρισης του πόσιμου νερού”, υπογραμμίζει η δημοτική Αρχή σε ενημέρωσή της, στην οποία σημειώνει επίσης τα ακόλουθα

Η ολοκλήρωση του έργου, Προϋπολογισμού 993.153,20 ευρώ, που αποτελεί την Ά Φάση μίας συνολικά σχεδιασμένης παρέμβασης, θα οδηγήσει στην αναβαθμισμένη λειτουργία του ενιαίου συστήματος παραγωγής και διανομής νερού, το οποίο θα αποτελείται από ένα διυλιστήριο, τρία αντλιοστάσια και δύο φρεάτια διακλάδωσης. Το έργο στοχεύει στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς και στη βελτίωση των ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών του πόσιμου νερού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Β’ Φάση, που θα οδηγήσει σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου των διαρροών μέσω κεντρικού συστήματος τηλεμετρίας του δικτύου ύδρευσης, έχει επίσης ενταχθεί για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με προϋπολογισμό 1.216.828,99 ευρώ. 

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, συνεχάρη τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α. για τη δρομολόγηση του έργου, δίνοντας το παρών κατά την εγκατάσταση του εργολάβου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Ευάγγελο Κούσουλα και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σωτήρη Σωτηρόπουλο”

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *