Τα Μέλη του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών (Π.Κ.Ρ), μετά  από τη θλιβερή είδηση του θανάτου της ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ ΝΟΥΛΑ, ηλικίας 13 ετών, θυγατέρας του Προέδρου του Ιδρύματος κ. Νικολάου Νούλα, κατόπιν πολυετούς μάχης με την επάρατη νόσο, συνεδρίασε  τηλεφωνικά εκτάκτως την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, ύστερα από τηλεφωνική πρόσκληση του Α′ Αντιπροέδρου κ. Ηλία Παπαευθυμίου, και αφού συζήτησε  τους τρόπους που το Ίδρυμα θα τιμήσει τη μνήμη της εκλιπούσης,  συνέταξε  και ενέκρινε ομόφωνα το ακόλουθο Ψήφισμα: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών κατόπιν της   θλιβερής είδησης του θανάτου της ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ ΝΟΥΛΑ,ηλικίας 13 ετών, θυγατέρας του Προέδρου του Ιδρύματος κ. Νικολάου Νούλα, μετά από  πολυετή σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, που περιελάμβανε πληθώρα υποτροπών και μεταμοσχεύσεων, και  εκτιμώντας την ασύλληπτη τραγικότητα του γεγονότος και την ανείπωτη οδύνη της οικογένειας της εκλιπούσης και σε ένδειξη πένθους, αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

  1. Να εκφράσει τα ολόθερμα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της εκλιπούσης.
  2. Να παραστούν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην Εξόδιο Ακολουθία.
  3. Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της.
  4. Να παραμείνει το Ίδρυμα κλειστό σε ένδειξη πένθους την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου2023, ημέρα της Εξόδιου Ακολουθίας.
  5. Να πραγματοποιήσει χρηματική δωρεά στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ, Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη της εκλιπούσης.
  6. Να δημοσιεύσει το παρόν Ψήφισμα στον ηλεκτρονικό τύπο.

ΥΣΤ.Oι Δημοσιογράφοι του Viotia24.gr & της Εφημερίδας Βορεινή εκφράζουν τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια της εκλιπούσης.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *