Ένας μουσικός είπε κάποτε πως, όταν παίζει μουσική, ζει ταυτόχρονα το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του.Αυτοί οι Γίγαντες του ελληνικού Hip hop έστησαν αυτό το κλίπ.Όσο βλέπω τον Soul Nek να έχουν ασπρίσει τα μαλλιά του μένοντας σταθερός στο όνειρο του΄΄Έστω και ένας να με νιώσει,έχω κερδίσει όλο τον κόσμο΄΄μου έλεγε πριν καμιά 20 χρόνια στο ραδιόφωνο.Τον απολαμβάνει μετά από τρεις δεκαετίες,η καρδιά και η ψυχή μου.

Το hip hop είναι μια σοβαρή υπόθεση και επειδή ακούνε και παιδιά δώστε τους αυτά τα ακούσματα.Η σκέψη,ο προβληματισμός,ο αγώνας,η πίστη και φυσικά το Ήθος είναι οι ταυτότητες των κυρίων του συγκεκριμένου κλίπ.

Δώστε τέτοια ακούσματα στα αυτιά των παιδιών,σας το υπογράφω.

Πούλιος Παναγιώτης.

#542 #SOULNEK #taflathos

το νέο video clip με τίτλο «Εκ Θαύματος» των 542, Soulnek & Ταφ Λάθος. Το κομμάτι είναι μέρος του ομώνυμου album των 542 & Soulnek. Τη μουσική παραγωγή υπογράφει ο 542. Η ηχοληψία έγινε στο Bashment Studio. Η μίξη και το mastering έγιναν από τον Dj Micro. Στην κάμερα και το μοντάζ βρίσκεται ο Γιάννης Μπούτσης. Στη σκηνοθεσία ήταν οι Γιάννης Μπούτσης, 542 & Soulnek. Το video clip επιμελήθηκαν οι 542 & Soulnek.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *