Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ευχαριστεί τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λεβαδέων και το ΚΑΠΗ Λιβαδειάς για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, αλλά και τη συμμετοχή τους σε μια σειρά εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων κατά τη διάρκεια εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με στόχο να προσφέρουν στους ωφελούμενους των Δομών χαρούμενες στιγμές.  Ο κ. Ταγκαλέγκας σημειώνει ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε πρόσφορο μέσο τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντας τους ότι είναι αναγκαίο ώστε να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες.

Οι Κοινωνικές Δομές στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων συμμετείχαν στην εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς, όπου προσέφεραν δώρα στους δημότες και στα παιδιά και διένειμαν ενημερωτικό υλικό των Δομών.

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου οργάνωσε στις 28 Δεκεμβρίου 2022 “Γεύμα Αγάπης” σε χώρο εστίασης της πόλης, όπου οι δικαιούχοι διασκέδασαν τραγουδώντας και χορεύοντας.

Οι Δομές παρευρέθηκαν στο “Εργαστήρι του Αη Βασίλη” προσφέροντας δωράκια στα παιδιά, ενώ στην εκδήλωση “Προσευχές Ειρήνης” που οργάνωσε ο Δήμος συμμετείχαν οι Κοινωνικές Δομές προσφέροντας τα φαναράκια.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο οργάνωσε Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των δικαιούχων στις 4 Ιανουαρίου 2023 στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού, όπου ο χώρος γέμισε με χαρούμενες φωνές και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από παιδιά όλων των ηλικιών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης, κα Ιωάννα Νταντούμη, η οποία έκοψε την βασιλόπιτα και πρόσφερε στα παιδιά δώρα τα οποία ήταν χορηγία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Ομάδας «Αλληλεγγύη για όλους». Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μπουφέ για τα παιδιά και τους μεγάλους.

Το ΚΑΠΗ Λιβαδειάς στις 22 Δεκεμβρίου 2022 οργάνωσε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο χώρο του ΚΑΠΗ. Η χορωδία του ΚΑΠΗ και τα μέλη της χορωδίας της Ενορίας Ευαγγελίστριας με δάσκαλο τον κ. Στέργιο Βαράκη, τραγούδησαν κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου. Προσφέρθηκαν γλυκίσματα και δωράκια στους παρευρισκομένους. Την εκδήλωση τίμησαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνική Προστασίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κα Ιωάννα Νταντούμη και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μάριος Σάκκος.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *