Ο Βουλευτής Φωκίδας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΝΔ κ. Ιωάννης Μπούγας συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Υπουργό κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, τον Υφυπουργό κ. Ελευθέριο Οικονόμου, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνο Παπαπαθανασίου, σχετικά με θέματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης (ΑΔ) Φωκίδας.

Ο Υπουργός, συνεπής προς όσα είχαν εξαγγελθεί αναφορικά με τον Αστυνομικό Σταθμό (ΑΣ) Γραβιάς κατά την τελετή των εγκαινίων του νέου κτηρίου από τον κ. Παπαθανασίου κατ’ εντολή του, ανακοίνωσε στον κ. Μπούγα ότι υπογράφεται το προεδρικό διάταγμα για την αναβάθμισή του σε Αστυνομικό Τμήμα και προωθείται άμεσα προς επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Περαιτέρω, ενισχύεται το ΑΣ Γραβιάς, λόγω των αυξημένων αναγκών φύλαξης της ευρύτερης περιοχής κατά τη χειμερινή περίοδο, με δέκα (10) επιπλέον αστυνομικούς. 

Ο Βουλευτής Φωκίδας, ο οποίος έθεσε θέμα περαιτέρω ενδυνάμωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Φωκίδας, ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το διαρκές ενδιαφέρον ως προς τα εν γένει ζητήματα ασφάλειας και ενίσχυσης της ΑΔ Φωκίδας, αλλά και για την άψογη συνεργασία που διατηρεί με το εν λόγω Υπουργείο. 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *