Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς συμμετείχε και φέτος στην 5η διοργάνωση . . .

Η Φλόγα του “ΗΣΑΪΑ”

👉https://www.facebook.com/flogatouisaia#MOUNTAIN#RUNNING 2024, ένας ξεχωριστός αγώνας ορεινού τρεξίματος που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου φιλοξενώντας 300 αθλητές στον μοναδικής ομορφιάς τόπο της Δεσφίνας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δεσφίνας “Η Πρόοδος” σε συνεργασία με τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς, τον Δήμο Δελφών, την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, την Δημοτική Ενότητα Δεσφίνας , και την ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΕ με την συμβολή της με ένα ασθενοφόρο και το πλήρωμα του, ένωσαν φέτος τις δυνάμεις τους με την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς για την παροχή υγειονομικής και ασφαλής κάλυψης των αθλητών και θεατών στο πεδίο δράσης, συμμετέχοντας με δέκα εκπαιδευμένους Διασώστες, ένα #ATV 4×4, τρία #4WD jeep Full OFF Roed ,και ένα Όχημα τύπου #Van ειδικά εξοπλισμένο στη ορεινή διάσωση.

Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη για τον εθελοντισμό και τον αθλητισμό στη φύση.

Η ολοκλήρωση αυτού του ξεχωριστού αγώνα ορεινού τρεξίματος έφτασε στο τέλος του, αφήνοντας πίσω υπέροχες μνήμες από τα μαγευτικά μονοπάτια, την φιλοξενία της διοργάνωσης και του τόπου, στιγμές που θα ήθελε να ξαναζήσει ο κάθε αθλητής. Ο χρόνος ήδη μετρά αντίστροφα και θα επιστρέφει ανανεωμένος το 2025 και με πολλές εκπλήξεις!

Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς ευχαριστεί θερμά το Πολιτιστικός Σύλλογος Δεσφίνας “Η Πρόοδος” για την πρόσκληση, για την θερμή φιλοξενία, και την εμπιστοσύνη

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *